Az oldal galériájában több, mint 50.000 HQ, MQ és LQ minőségű képet találsz meg a fiúkról!
Csatlakozz az oldal Facebook csoportjához!Kövesd az oldal Twitterét!Kövesd az oldal RSS csatornáját!

Videók

2012.03.01. RTL - Exklusiv2012.03.01. ZDF - Leute Heute2012.03.01. VOX - Prominent


Kategória: Videó
Írta: Betty
Dátum: 2012.03.01.2012.03.01. Bild.de - A Tokio Hotel ikrek új tetovált külseje

A menedzsment a BILD.de-nek: "Bill és Tom keményen dolgozik az új albumon."


Még a tüsi hajával sem nézett ki ilyen ijesztően korábban! Viszont a Tokio Hotel énekesének, Bill Kaulitz (22) narkós külseje aggodalomra ad okot!

Beesett arc, zörgő arany ékszerek keskeny mellkasán. A vékony tetovált karok kilógnak a bőrdzsekiből, sapka elfedi a piercingekkel teli arcot.

Bill legújabb ékszere a bőre alá került. A balkézfején egy csontváz liliomvirágokkal."A tetoválásomnak sok különböző jelentése van. Jelképezi az életet és a halált, az erőt és a kitartást, a szépséget és romlékonyságot, a szerelmet és a kötődést, az egyensúlyt és a hírnevet/eltérést... Szerintem nagyon jól néz ki", mondta Bill a BTK alkalmazáson egy rajongói kérdésre válaszolva.

Tíz perccel idősebb ikertestvére, Tom (22) sem úgy néz ki, mint a magdeburgi tini bálványok fénykorában ("Durch den Monsun"). Borotválatlanul, befont hajjal, hatalmas órával a csuklóján. Legalább jelentősen több izom feszül bordáin.

Tomon is testvéréhez hasonlóan, munkálkodtak tűvel. Az ujjait a pontos születési idejének számai díszítik.

Hát igen, valaki tényleg nagyon büszke arra, hogy 10 perccel idősebb az ikertestvérénél...

A sok szemmel látható változás után - vajon ez folytatódni fog a Tokio Hotellel is? A zenekar menedzsere a BILD.de-nek: "Bill és Tom Los Angelesben van és a producereikkel dolgoznak az új albumon, dalokat írnak, így egyszerűen bezárkóztak a stúdióba. Másrészről úgy határoztak, hogy a munka ezen fázisában, egy évre teljesen elzárkóznak a nyilvánosság elől."

Vajon a Tokio Hotelnek nem négy tagja volt...?

Forrás: Bild.de
Kategória: Hírek, Fordítás
Írta: Betty
Dátum: 2012.03.01.2012.03.01. Bild.de - Vége a Tokio Hotelnek?


Ezekkel a srácokkal készít most zenét Bill

Két éve nem hallottunk a Tokio Hotelről. Nincsenek interjúk, sem lemez, sem turné! Hol vannak a srácok? Los Angelesben. Hollywood, csillogás-villogás?

Aktuális fotókon látszik: Bill és társai megváltoztak - teljesen. Nincs többé már a "Monsun"-külső. Most Bill Kaulitz (22) több napos borostát, sapkát és tetoválásokat visel. De mi lesz a zenekarral, vége a Tokio Hotelnek?

Az újságírók kérésére sem nyilatkoznak - és a rajongók is találgatnak. Úgy tűnik, hogy Bill Kaulitz még mindig zenélsz: és a Tokio Hotel nélkül!

Az énekes felvett egy dalt az amerikai Far East Movementtel.

A szám címe, "If I Die Tomorrow" (magyarul: "Ha holnap meghalok") és az amerikai zenekar új albumán jelenik meg májusban, amelyet lemezkiadójuk a CherryTree Records meg is erősített Twitteren. Ez a los angelesi zenekar nem úgy szól, mint a rockos Tokio Hotel, a Far East Movement "Like a G6" (2010) világszerte klubsláger lett. A zenekar több sztárral is együttműködött már: Új dalukban a "Live My Life" ("Élem az életem") a szívdöglesztő Justin Bieberrel (18) énekelnek.

A Tokio Hotel rajongóinak aggódnia kéne?

Még nem világos, hogy ez a zenekar végét jelenti-e, vagy pedig egy okos marketing stratégia. Egy dolog viszont biztos: A négy magdeburgi srác együtt él egy házban él Los Angelesben. Nem az elválás szaga érződik! A Tokio Hotel rajongók így nyilván továbbra is optimisták maradhatnak.

Forrás: Bild.de
Kategória: Fordítás
Írta: Betty
Dátum: 2012.03.01.Az ikrek a rajongókkal beszélgetnek - 2012.02.29.

1.
TOM:
Milyen király ez? Megpróbálnátok megetetni őket?

CYNTHIA*BK: @Tom: Melyik a kedvenc tengeri állatod? ... CÁPÁK? xD Hahaha! :-)
TOM: @Cynthia*Bk: Nem tudom, de félek a cápáktól ;)

ZHOKITHO: @Tom Én nem... Te?
TOM: @Zhokitho: Talán, igen, de csak azzal az emberrel aki tudja, hogy hogyan kell biztonságosan csinálni... ;)

2.
BILL:
Los Angeles-i égbolt!!!

SIL: Szeretnék én is eljutni oda... az a vágyam, hogy egy nap a nővéremmel Los Angelesbe utazzak. De nyáron szeretnék menni, ott milyen a nyár?? Remélem jó estéd lesz Bill. :-)
BILL: @Sil: Igen, nyáron kellene jönnötök! Gyönyörű itt... A tökéletes időjárás :-)

3STERNSCHNUPPEN: Mostanság rengeteg napos égbolttal kapcsolatos kép van az alkalmazáson. Srácok, jó sokat kell használnotok a napszemüvegeteket. Amúgy hány darab van nektek?
BILL: @3Sternschnuppen: ...Sosem számoltam még meg őket, de nagyon sok van... túl sok! Biztos borzasztó nagy szám lenne! :-)

CIRENIA: @Bill: Mi a legközelebbi bolt az otthonodtól, ahol cigarettát veszel?
BILL: @Cirenia: ...hahaha... Vicces kérdés!!! Hát mindig benzinkúton veszem :-)

MADELEINE: @Tom: Megszerezted már a jogosítványt a motorodra? ;)
TOM: @Madeleine: Még nem... Remélem hamarosan tudok rá időt szakítani!!!


Kategória: BTK
Írta: Betty
Dátum: 2012.03.01.2012.02.26. USA, Los Angeles

2012.02.26. USA, Los AngelesKategória: Galéria
Írta: Betty
Dátum: 2012.03.01.2012.02.29. Bild.de - Mi történt a Tokio Hotellel?


Beesett arc, zörgő arany ékszerek keskeny mellkasán. A vékony tetovált karok kilógnak a bőrdzsekiből, sapka elfedi a piercingekkel teli arcot.

A Tokio Hotel szupersztárját, Bill Kaulitzot (22) látjuk, ahogy Los Angeles utcáin sétálgat. Ő és 10 perccel idősebb ikertestvére, Tom (22) nem néz már ki olyan jól, mint a magdeburgi tini bálványok fénykorában ("Durch den Monsun"). Borotválatlanul, befont hajjal, hatalmas órával a csuklóján. Viszont: Tom legalább mosolyog és boldognak látszik - és nyilvánvalóan látszik, hogy jelentősen több izom feszül bordáin.

Mi a fene történt a Tokio Hotellel?

A testvérek az Egyesült Államokba költöztek és visszavonultak mindentől. Teljesen: nincs új lemez, sem turné, sem interjúk - több, mint 2 éve! Talán okunk van aggódni?

Legalábbis Billt tekintve, aggódnunk kéne...

Forrás: Bild.de
Kategória: Hírek, Fordítás
Írta: Betty
Dátum: 2012.03.01.BTK

BILL: Hello srácok! Tommal itt ülünk az autónkban és a forgalom borzalmas... és Tom vezet
TOM: Már kb. 3 órája megyünk...
BILL: Szóval fáradtak vagyunk és ez nagyon idegesítő. Éhesek vagyunk és pisilnünk kell... Szóval tényleg nagyon idegesítő ez, de az idő szép és csak köszönni akartunk nektek. Reméljük jól telik a napotok és hamarosan találkozunk!

Az előző hónaphoz hasonlóan most is összeszedtem az e havi BTK termést amelyet letölthettek innen. Csak akkor tudod kicsomagolni, ha tudod, hogy mi volt a zenekar előző neve (csupa kisbetűvel írd).

[Letöltöm]


Kategória: Hírek, Fordítás
Írta: Betty
Dátum: 2012.02.29.Az ikrek a rajongókkal beszélgetnek - 2012.02.29.

1.
TOM:
Gyönyörű nap...

ZOHAL: @Tom/Bill: Ismeritek a Palm Islands-ot Dubaiban?? Az egész sziget hatalmas pálmafákkal van borítva!! Gyönyörű.
TOM: @Zohal: Igen, hallottam már erről a szigetről! Őrületes!!!

LADYBIRD<3: Tom kinek az ötlete volt az alkalmazás logója? Ez az idegenfej egy szívvel... nagyon egyszerű, de még is szép, imádom!!!! :)
TOM: @LadyBird<3: Természetesen az én ötletem volt ;)

2.
BILL:
Az autóban!!! Tommal vezetünk...

VERONIKAFROMBELARUS: @Bill, @Tom Szokás szerint gyönyörűek vagytok mindketten!!!! ;-) Van egy kérdésem: melyik dal szólt, mikor ezt a videót felvettétek? Lécci válaszoljatok nekem, mert imádom ezt a dalt és szeretném a nevét nagyon tudni!!! :-) Szeretlek titeket srácok!!
BILL: @VeronikafromBelarus: ... a dal Anthony Hamiltontól van. Ő nagyon király... Meg kell hallgatnod őt!

LIZARD: @Tom: Kapcsold be a biztonságiöved mielőtt megbűntetnek vagy összetöröd magad :-P Gyakran hagyod, hogy Bill válasszon zenét a kocsiban vagy mindketten szoktátok?
TOM: @Lizard: Én vagyok a sofőr, szóval én vlasztom a zenét... Ha jó napom van, akkor talán Bill is választhat egy dalt! :)

ISEL: @Bill mi a legjobb módszered, hogy elkerüld a dugót???
BILL: @Isel: Fogalmam sincs! Bárcsak lenne egy jó módszer, de még mindig kutatom :-)... haha... Mindig kiborulok tőle!!! Én vagyok a legtürelmetlenebb ember a Földön :-)


Kategória: Hírek, Fordítás
Írta: Betty
Dátum: 2012.02.29.Az ikrek a rajongókkal beszélgetnek - 2012.02.28.

1.
TOM:
Hétfők... Mikor gyerek voltam, mindig utáltam a hétfőket... A mai napig nem igazán szerettem őket! Mit gondoltok?

ELLA: Szenvedélyesen utálom a hétfőket! A hétfők Isten büntetése azért amit tettünk a hétvégén c; Hehehe...
BILL: @Ella: Pontosan!!! :-)

2.
BILL:
Coachella 2011... alig várom a Coachella

VERONIKA: @Bill mi ez??? Koncert?? És @Tom sokkal optimistábbnak kéne lenned a hét napjait illetően ;-) Nem minden rossz :) Csak mosolyogj, mikor felkelsz, kelj fel energiával és jó lesz a nap. Hahaha :) Szép napot!
BILL: @Veronika: Ez egy szuper zenei fesztivál!!! Tavaly voltam és iszonyat jól éreztem magam!!!!

GRASI: @Bill: A fesztivál Los Angelesben van?
BILL: @Grasi: Nem nem Los Angelesben van, de nem túl messze...

3.
TOM:
Alkalmazás!!!! Hűha most esett le, hogy már 31 videót, 151 fotót és 99 szöveges bejegyzést tettünk közzé eddig... Köszönjük a támogatást!

SIMONA JAY: @Tom: Köszönjük nektek! Ez az alkalmazás remek!!!! Imádom látni, amit te és a kisöcséd közzétesztek! Hát igazából még soha nem írtam Bill bejegyzései alá, mert tőled remélek választ... Szerintem sokkal fairebb az olyan emberekkel szemben, akik tőle várnak választ ;)
TOM: @Simona Jay: Nagyon fairnek hangzik ;) Most már van válaszod tőlem! Köszönöm a kedves szavaid, örülök, hogy az alkalmazáson vagy!!

NEOROSIFIX: A barátaim egyfajta statisztikát vezetnek arról, hogy melyik rajongóknak válaszoltok. Ezért sosem reménykedek válaszban és megpróbálok nem is törődni ezzel. Amúgy, remek az alkalmazásotok. Néhány rajongó már némi hírt vár a következő albumról.
BILL: @Neorosifix: Örülök, hogy tetszik az alkalmazás!!! Tommal nagyon élvezzük... Jó, hogy mindennap a zsebünkbe vagytok srácok! :-)


Kategória: Hírek, Fordítás
Írta: Betty
Dátum: 2012.02.28.Far East Movement

Együttműködés a Far East Movementtel

A CherryTree Records bejelentette Twitterén, hogy Bill a Far East Movement zenekarral dolgozoltt együtt az "If I Die Tomorrow" dalukon, amely a zenekar "Dirty Bass" albumán fog megjelenni májusban.Ha esetleg nem hallottál még a zenekarról akkor hallgasd meg a következő számukat:


Forrás: Twitter.com/CherryTreeRec

Kategória: Hírek
Írta: Betty
Dátum: 2012.02.28.« Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 Következő »

Content Management Powered by CuteNews